




Askettista ja tyhjänpuoleistahan täällä vielä on, mutta muuttaessa myytiin lähestulkoon kaikki vanhat molempien kodeista yhdistellyt kamppeet ja nyt olisi pikkuhiljaa tarkoitus ostaa sellaisia huonekaluja, jotka ovat sitten täällä vielä kymmenen vuoden kuluttuakin. Sohva on tähän mennessä isoin ostos ja saapui vihdoinkin tuossa kuukausi sitten. Ihana laiskanlinna Muutolta. Seuraavaksi ollaan suunniteltu törsäävämme Muuton tammenväriseen lipastoon, joka tulee keittiöön tyhjälle seinustalle. Kunhan budjetti antaa periksi, koska hintaa tuolla on niin paljon, että sitä pitää sitten jaksaa katella koko loppuelämä...

Lähde: Finnish Design Shop
Ettei nyt ihan mene pelkäksi sisustamisesta lörpöttelyksi, niin tässä myös resepti harvinaisen herkulliseen juustokakkuun, jonka leivoin äidin synttäreille. En yleensä välitä pahemmin näistä hyyytelöjuustokakuista etenkään jos pohja on digestive-kekseistä, mutta tämä maistui.

Mangojuustokakku
- 200 g digestive-keksejä
- 80 g voita
- 5 liivatelehteä
- 3 rkl vettä
- 200 g vaniljatuorejuustoa
- 2 dl rahkaa
- 1 dl sokeria
- 3 rkl appelsiinimehua
- 2 dl kuohukermaa
- 3 prk mangososetta (pilttiä)
- 4 liivatelehteä
- 3 rkl vettä
Murenna digestivekeksit, lisää pehmeä voi ja nypi sormissa tasaiseksi. Painele massa tiiviisti irtopohjavuoan pohjalle. Laita liivatelehdet hetkeksi kylmään veteen likoamaan. Sekoita tuorejuusto, rahka, mehu ja sokeri keskenään. Liuota liivatteet kiehuvaan veteen ja lisää sitten ohuena nauhana koko ajan sekoittaen juustoseokseen. Vatkaa vielä kerma vaahdoksi ja lisää nostellen seokseen. Kaada seos irtopohjavuokaan pohjan päälle ja laita kelmulla peitettynä jääkaappiin hyytymään useammaksi tunniksi. Kun kakku on hyytynyt tee mangokuorrute liuottamalla liivatteet kiehuvaan veteen ja lisää mangososeen sekaan jälleen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen. Levitä kuorrute kakun päälle ja laita vielä hyytymään vähintään tunniksi.
Itse ostin vain kaksi purkkia pilttiä ja siksi kuorrutteeni on epätasainen kuvassa, joten reilusti vaan!
Näyttääpä kakku hyvältä, pitäisi itsekin pyöräyttää tuollainen.
VastaaPoistaAivan ihana keittiö!
VastaaPoistaKiitos Anne ja sienitukka!
VastaaPoistaTuo kakku on kyllä superhelppo. Epäilen että se maistui omaan suuhun paremmalta kuin tähän mennessä samantyyppiset, koska käytin myös rahkaa, enkä pelkkää tuorejuustoa.