3/02/2014

Sisustusshoppailua

Joku viikko sitten minua ja blogiani lähestyttiin Ostohyvitys.fi -palvelusta yhteistyöehdotuksella. Suhtauduin ensin aika varauksella touhuun, koska ennen tarkempaa tutkimista kuulosti joltain CityDealin/Grouponin tapaiselta hömppäalekoodisivustolta, joista en ole koskaan jaksanut innostua. Tutkailin palvelua kuitenkin tarkemmin nettisivuilta ja selvisi, että kyseessä onkin oikeastaan palvelu joka toimii ikäänkuin nettishoppailijan bonuskorttina. Tosin ilman niitä pahuksen kortteja onneksi - eikä sieluaankaan tarvitse tietylle kauppaketjulle myydä.

Mukana ostohyvityksessä on kaikenlaisia verkkokauppoja ja etenkin yllätyin positiivisesti, että verkkokauppalistalta löytyi monia laadukkaita sisustusjuttuja myyviä putiikkeja, joita olen aiemminkin käyttänyt. Ostohyvitys tarjosi palvelun kokeilusta avokätisesti minulle 100€ shoppailurahaa, joten päätin vihdoinkin tilata olohuoneeseen skandinaavisen ja ihanan HAY:n sohvapöydän, jota ollaan katseltu meille jo pidempään.



Käytännössä ostosten teko ei juurikaan eronnut normaalista kaupanteosta valitsemani Finnish Design Shopin verkkokaupassa. Ensin kirjauduin Ostohyvityksen nettisivuille, klikkasin itseni  sitä kautta Finnish Design Shopin nettisivuile ja tein ostokseni normaalisti. Hetken kuluttua sain sähköpostia, että olen saanut 158 euron ostoksestani 5,82 € hyvitystä. Hyvitykset saan tilisiirtona pankkitililleni kun niitä on kertynyt vähintän 15€, mikä ainakaan omalla nettishoppailutahdillani ei taida kovin pitkä projekti olla. Vielä kun hommaisivat eBayn yhtiestyökumppanikseen, niin hyvityksiä satelisi minulle varmaan kuukausittain...

Jos suunnittelet nettiostoksia, niin käy kirjautumassa palveluun sivuni kautta niin saat samalla suun makeaksi http://www.ostohyvitys.fi/ihanimmat

Verkkokauppalistaa Ostohyvityksen sivuilla kannattaa käydä tutkimassa ihan kunnolla, koska itse löysin sieltä pari ihanaa sisustuskauppaa, joista en ollut aiemmin kuullutkaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti