3/18/2014

Makukellari Oulussa

Hämmentävää miten paljon uusia hyvään ruokaan ja juomaan liittyviä paikkoja Ouluun on yhtäkkiä putkahtanut muutaman kuukauden aikana. Kun pitkään aikaan ei tapahtunut juurikaan mitään.

Tämän päivän löytö keskustassa on herkkukauppa Makukellari . Kauppa on ihanan hassu sekoitus brittiä, ranskaa ja aasiaa. Valikoimiin kuuluu muun muassa enlantilaisia laadukkaita teelaatuja kuten Whittard, pieniä herkkuja kuten erikoisempia toffeita ja ranskalaisia suklaita, japanilaisia pieniä sisustustuotteita sekä aasialaista ruokaa niin säilykkeenä ja kuivatuotteena kuin tuoreenakin. Ja hinnat ovat enemmän kuin kohtuullisia! Putiikki on auki arkisin kuuteen ja lauantaisin neljään osoitteessa Albertinkatu 6. Ohi kulkiessaan voi myös napatata mukaan kupin teetä.


















































idkuva

























































































Ostin Whittardin English Breakfastia ja ihania karamelli-merisuolateekeksejä.

4 kommenttia:

  1. Meikäläinen on missannut tämän kaupan täysin, vaikka olen Oulun keskustassa pyörinyt lähes viikoittain. Kiitos vinkistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Veikkaan että monikaan ole tätä huomannut! Itsekin muka seurailen ruokajuttuja ja nyt vasta vahingossa tuli vastaan. :D Kerro kavereillekin niin pysyy kiva putiikki pstyssä :)

      Poista
  2. Tämä on niin Oulua: Albertinkatu on korttelin sivussa Rotuaarilta ja "kukaan ei oo nähny" :) Kiitos vinkistä, täytyy piipahtaa paikalle!

    VastaaPoista
  3. Sano muuta. Löysin itteni just miettimässä että tajuaakohan kukaan mennä uuteen Suomalaiseen kirjakauppaan kun se muuttaa Danske Bankin alakertaan. Eli ehkä about 50 metriä kauemmas nykyisestä... Että hohhoi :D

    VastaaPoista