


Pojat pyöräytti kastikkeen, paisteli hirvenulkofilepihvit ja teki muusin ja itse sain peräti kunnian pilkkoa sipulin... Ehdottomasti mukava välillä näin päin.
Metsäsienikastike
6 henkilölle
- 1 iso sipuli
- 3 rkl voita
- 150 g pekonia
- n. 7 dl kuivattuja sieniä (luonnosta tai kaupasta, kuivattuja tai tuoreita, melkeinpä kaikki sienet käy)
- 4 dl kuohukermaa
- 200 g pippurituorejuustoa
- suolaa
Kuullota silputtu sipuli runsaassa voissa ja lisää sekaan sitten pekonikuutiot. Lisää pannuun kuivatut sienet (itse olisin nämä liottanut, mutta mestari kivenkovaan väitti että ei tarvitse eli kuten haluatte), kerma sekä pippurituorejuusto. Anna hautua ja porista vähintään puoli tuntia. Maista suola ennen tarjoilua ja lisää tarvittaessa. Tässä reseptissä määrät eivät ole kovin tarkkoja eli ei pahemmin tarvitse mittailla ja soveltamisen varaa on.

Ei kommentteja:
Lähetä kommentti