10/05/2012

KATU kahvila Oulussa




Ihan pikkasen olen entiselle työkaverille  äkänen, ettei laittanut viestiä että ovat odotetun  kahvilansa avanneet! Onneksi satuttiin kerrankin lähtemään töistä ulos lounaalle ja samalla huomattiin, että uusi KATU kahvila on avattu. Jälleen tiskin takana häärivät Kauppuri 5:n pojat sekä Mikko Tapio, joka aiemmin on Stockan lihatiskiltä tuttu.

Jäätiin lounaalle. Itse otin katkarapu-ceasarin ja herra sipulikeittoa. Molemmat vaihtoehdot älyttömän hyviä, täyttäviä ja vieläpä terveellisiä sekä lisäksi kaikki tehty itse leivästä ja majoneesista lähtien! Tämä on just sitä mitä itse arvostan ruokapaikassa eniten, eli kaikki tai vähintäänkin suurin osa on tehty itse ja omannäköisesti. Lisäksi itse tehtyä leipää myydään mukaan siinä missä tarjotaan paikan päälläkin. Ja kuppila avataan arkisin klo 7.00 eli aamiaista myös tarjolla, mikä ei turhan yleistä Oulussa ole.


Rieskaa suoraan omasta uunista


Katkarapu-ceasar


Sipulikeittoa



Uunijuustoa jälkkäriksi. Maitotila ei jäänyt mieleen, mutta läheltä tuli ja tosi herkkua. Sokeria ei ollut käytetty turhan paljon, ainoastaan lisukkeena olevat omenat uineet ruokosokeriliemessä. Sopi vähän liiankin hyvin l0unaan kylkiäiseksi. Tavallaan hyvä, ettei kuulunut lounaan hintaan eli ei ehkä ihan joka kerta tule päälle nautiskeltua.


Äkkiä mukaan napattavaa



KATU kahvila Pakkahuoneenkatu 9:ssä sekä Facebookissa

2 kommenttia:

  1. Täytyypä joskus käydä tuokin kahvila koeajamassa, kiitos vinkistä! :)

    VastaaPoista
  2. Ole hyvä! Ihmeen vähän ovat tähän mennessä itsestään pitäneet meteliä, mutta eiköhän ne kohta ala näkyä katukuvassakin :)

    VastaaPoista