Pahoittelut kuvien surkeasta laadusta. Kamera jäi kotiin, mutta onneksi kännykkä pelasti.

Olli Hirvonen (kitara) ja Saku Mattila (oboe)

Alkupalat
Alkupalat ja jälkkärit oli buffetissa ja pääruokavaihtoehtoja kolme pöytiin tarjoiltuna.

Alkupalat
Vihersalaattia, rapu-kikhernesalaattia, pekoniperunasalaattia, ankkaa tomaatti-oliivisalaatilla ja talon leipää.

Siikaa pääruoaksi

Possunniskaa pääruoaksi
Pääruokavaihtoehtoina siikaa vaahdotetulla voikastikkeella, possunniskaa palmusokerilla karamelisoittuna sekä portobello-sieniä mozzarellalla. Näistäkiin olisi mieluusti ottanut cocktailin kaikkea, mutta siikaan kuittenkin päädyin. Kastike siialla oli aivan täydellinen! Kuohkean vaahtoinen ja älyttömän maukas.

Jälkkäri-buffet
Jostain syystä suklaamousse ei oikein edusta valokuvassa, mutta pannacotat näyttää jo melkein yhtä hyviltä kuin maistuikin. Lisäksi tarjolla oli vadelmakakkua, joka oli pakko skipata täydellä vatsalla.
Puistola on melkeinpä ainut ravintola Oulussa joka tekee ruokaa oikeasti hyvällä rennolla asenteella. Hyvän ruoan lisäksi miljöö on harvinainen Oulussa ja suuri päämäärä olisi Puistolan jugend-talosta vielä joskus koti hommata. Sitten joskus...
Nam. Kuulostaa taivaalliselta!
VastaaPoistaPuistolasta tykkään kovasti minäkin ja harmittelen tässä, että tuo brunssi on mennyt minulta ihan ohi!!! Näyttää aivan mahtavalta.
VastaaPoistaMietin kanssa, että pitäs melkeen kysästä onko niillä maililistaa tai jotain mihin infoavat näistä. Kun ei tuota Facebookkiakaan tule nykyään niin usein seurattua, että sieltä nämä huomaisi.
VastaaPoista